Terenska služba

Mi obezbeđujemo efikasan rad i pruzamo uslugu servisa u garantnom I post-garantnom roku u najkracem intervalu od trenutka prijave kvara kroz našu CRM platformu.

Upravljanje korisničkim call centrom i servisom, mogucnost povezivanja naseg CRM sistema sa sistemom naseg klijenta su kljucni razlozi efikasnosti nase servisne mreze.

Raspon nasih usluga je fleksibilan, dizajniran kako bi zadovoljio jedinstvene i specifične zahteve svakog klijenta u pogledu vremena odziva, preventivnog odrzavanja, kontrole ulaganja u reparaciju opreme.

Garantni Rok

Standardni garantni rok je usluga, koju nudimo u sklopu kupovine POS uredjaja, bez dodatne naknade za odredjeni period, nakon pravilne instalacije I koriscenja.

Post Garantni Rok

Post-garantni servis je usluga po meri klijenta, koja nudi popravku na terenu ili u magacinu, kako bi se osigurao efikasan rad POS-ova. Postgarantni rok je planiran na godisnjoj osnovi ili na duzi period.

Fleksibilnost naseg poslovanja je dizajnirana tako da zadovolji jedinstvene I specificne zahteve nasih klijenata u pogledu odziva na kvar, dostupnosti rezervnih delova, preventivnog odrzavanja kao i kontrole budzeta itd.

U konsultaciji sa kupcem, dogovaraju se sve potrebne usluge (koje ukljucuju sve usluge iz standardne garancije kao i dodatne usluge).

Nas servisni tim moze da podrzi kompletnu flotu opreme za rashladne uredjaje (sve vrste rashladnih uredjaja, kafe aparata, PostMix aparata, tocilica, dispensera za vodu, automata za prodaju, itd). Obezbedjujemo najefikasnije usluge visokog kvaliteta preko nase CRM platforme.

Vuka Karadžića 8

22310 Šimanovci, Republika Srbija

Telefon: +381 22 2150 250

email: sigoc@sigoc.com