Servis

Mi smo tim stručnjaka koji aktivno prati dešavanja na tržištu i pravovremeno i na najefikasniji način pruža odgovore, predloge i rešenja za unapređenje svih aspekata upotrebe i poslovanja sa svim vrstama rashladnih vitrina, zamrzivača, post mix aparata, točilica i kafe aparata na teritoriji Srbije i Crne Gore.

SIGOC servisi znače: KONTROLA, UŠTEDA, POUZDANOST i REŠENJE

Poslovnom filozofijom u kojoj je klijent na prvom mestu razvili smo jedinstven, inovativan, integrisan sistem koji vas oslobađa investicije upravljanja opremom i daje dodatni prostor za povećanje prodaje. Efikasnost i brzina rešavanja problema su zagarantovani CRM platformom koja uvezuje sve uređaje u našoj nadležnosti i jasno pokazuje gde je nastao problem, njegov uzrok i projekciju aktivnosti i vremena potrebnog da se ukloni.

100 000

Prodatih rashladnih uređaja

Terenska služba

Naš tim eksperata vrši popravke na licu mesta ukoliko se ustanovi da je ta opcija moguća.

Centar za reparaciju

U našem pogonu sve je moguće: popravka u garantnom ili post garantnom roku, unapređenje performansi i optimizacija izgleda vaših uređaja.

CRM platforma

Razvili smo online platformu pomoću koje pratimo, detektujemo i predlažemo rešenje problema, a koja klijentima omogućava da sve operacije prate u realnom vremenu.

Kontakt

Vi imate cilj, a mi imamo znanje

da do njega dođemo.

Pozovite nas