O kompaniji
SIGOC

Karika koja spaja ideju i uspeh

Mi smo Vaš strateški partner, distributivni tim, konsultant, inženjer. Preporučuje nas 30 godina poslovanja na tržištima koje zahtevaju najbolje od najboljih.

30

Godina poslovanja

SIGOC je od porodične firme izgradio uspešno poslovanje u različitim oblastima kojima doprinosimo kvalitetu poslovanja naših partnera. Kvalitet i kontinuirano unapređenje svih oblasti su imperativ koji generiše poverenje i kredibilitet na tržištu u zemlji i regionu.

Kratka istorija kompanije

Click or drag to explore
1990

Osnovana porodična kompanija SIGOC d.o.o.

1993

Puštanje u rad

Kompanija je sa svojim timom inženjera pustila u rad najznačajnije gumare u Jugoslaviji: Kolubara Univerzal, Kraguj Batočina i Balkan Belt Suva Reka.

1995

Postaje deo GOSA HK

Kompanija postaje deo GOSA HK i učestvuje u montaži i puštanju u rad bagera za potrebe površinskih kopova Elektroprivrede Srbije.

2000

Zastupnik Contitech–a

Kompanija postaje ekskluzivni distributer i zastupnik Contitech–a, članice multinacionalnog giganta iz oblasti gumarstva Continetal AG.

2002

Frigoglass

Kompanija postaje ekskuzivni distributer i zastupnik multinacionalne kompanije Frigoglass i formira prvu servisnu mrežu za potrebe održavanja rashladnih vitrina Coca Cole.

2002

Yioula

Kompanija postaje ekskluzivni distributer i zastupnik vodećeg regionlanog proizvođača staklene ambalaže Yioula i ostvaruje saradnju sa najvećim proizovđačima sokova, alkohola i marmelada na teritoriji bivše Jugoslavije.

2013

Izgradnja centra

Kompanija počinje izgradnju centra veličine 3.500m2 za distribuciju i reparaciju rashladnih vitrina u Šimanovcima.

2014

Otvaranje centara za distribuciju

Kompanija otvara centar za distribuciju rashladnih vitrina i staklene ambalaže u Čačku, Nišu, Bjelom Polju i Podgorici ukupne površine od 3.000m2.

2015

20 kamiona

Kompanija je otvorila sektor za logistiku za potrebe distribucije i pozicioniranja rashladnih vitrina/točilica/vending aparata/kafe aparata na teritoriji Srbije i Crne Gore.

2019

Osnivanje fabrike za obradu metala

2021

Zvanični centar za održavanje Costa Coffee kafe aparata

Šta možete da očekujete od nas?

SIGOC je svoju ekspertizu razvio u različitim oblastima od usluga i distribucije vezanih za industriju hrane i pića, logistike, konsultantskih usluga i inženjeringa. Za nas, poslovanje je emocija koju unosimo u sve što radimo, entuzijazam da uvek iznova učimo i unapređujemo se, preciznost koja nas izdvaja od ostalih, transparentnost zahvaljujući kojoj su naši saradnici i naši prijatelji i ambicija da uvek postavljamo visoke ciljeve. Zbog toga mi smo Vaš:

01

Strateški partner

SIGOC je rešenje za sve strateške odluke u oblasti servisiranja, reparacije, logistike i skladištenja Point Of Sales (POS) uređaja kao što su rashladne vitrine, točilice, kafe aparati, post mix aparati itd.

02

Distributivni tim

SIGOC je mesto na kome odeljenje za dizajn i marketing kreira rešenja i zajedno sa prodajnim timom snabdeva tržiste sa pergolama, suncobranima, baštenskim rešenjima kao i staklenom, plastičnom ambalažom i ostalim HORECA i Food & Baverage aksesoarom.

03

Logističar i Skladištar

SIGOC je uslužan, elastičan prevoznik i skladištar POS opreme. Radimo gradske i međugradske dostave iz naša 3 distributivna centra ili relociramo Vašu POS opremu sa jedne na drugu lokaciju i to sve kroz našu najmoderniju aplikaciju za POS Fleet management.

04

Proizvodjač

SIGOC je mesto gde metal dobija oblik. Proizvodimo za potrebe B2B i B2C baštenski mobilijar, police za supermarkete, boksove i ormariće raznih dimenzija i primena, metalne komponente za industriju nameštaja, a po potrebi radimo i uslužnu obradu metala shodno Vašoj želji.  

Partneri

Kontakt

Vi imate cilj, a mi imamo znanje

da do njega dođemo.

Pozovite nas