O nama

SIGOC d.o.o. je porodična kompanija sa diversifikovanim portfolijom aktivnosti osnovana 1990. godine. Naša diversifikovanost nas čini kompletnim poslovnim partnerom koji može odgovoriti profesionalno na širok spektar zahteva svojih klijenata.

Strateški partneri

Mi smo strateški partneri iz oblasti servisiranja, reparacije, logistike i skladištenja Point Of Sales (POS) uređaja (rashladne vitrine, točilice, kafe aparati, post mix aparati itd) vodećim domaćim I multinacionalnim proizvođačima iz F&B industrije.

Distributivni tim

Mi imamo distributivni tim pomognuti odeljenjem za dizajn i marketing kojim kreiramo rešenja I snabdevamo tržiste sa staklenom i plastičnom ambalažom i ostalim HORECA i F&B aksesoarom.

Konsultanti

Mi smo konsultanti koji preko 25 godina uspešno rade procene vrednosti opreme, zemljišta, objekata i kapitala i koji za svoje poslovne partnere izrađuju biznis planove za potrebe kredita i pomažu u akvizicijama i prodaji preduzeća.

Inženjeri

Mi smo tim inženjera koji mojze rešiti mnoga pitanja u proizvodnim procesima i pomoći oko odabira i implementacije razlišitih proizvodnih linija.

1990.

Osnovana porodična kompanija SIGOC d.o.o.

1993.

Kompanija je sa svojim timom inženjera pustila u rad najznačajnije gumare u Jugoslaviji: Kolubara Univerzal, Kraguj Batočina i Balkan Belt Suva Reka.

1995.

Kompanija postaje deo GOSA HK i učestvuje u montaži i puštanju u rad bagera za potrebe površinskih kopova Elektroprivrede Srbije.

2000.

Kompanija postaje ekskluzivni distributer i zastupnik Contitech–a, članice multinacionalnog giganta iz oblasti gumarstva Continetal AG.

2002.

Kompanija postaje ekskuzivni distributer i zastupnik multinacionalne kompanije Frigoglass i formira prvu servisnu mrežu za potrebe održavanja rashladnih vitrina Coca Cole.

2002.

Kompanija postaje ekskluzivni distributer i zastupnik vodećeg regionlanog proizvođača staklene ambalaže Yioula i ostvaruje saradnju sa najvećim proizovđačima sokova, alkohola i marmelada na teritoriji bivše Jugoslavije.

2013.

Kompanija počinje izgradnju centra veličine 3.500m2 za distribuciju i reparaciju rashladnih vitrina u Šimanovcima.

2014.

Kompanija otvara centar za distribuciju rashladnih vitrina i staklene ambalaže u Čačku, Nišu, Bjelom Polju i Podgorici ukupne površine od 3.000m2.

2015.

Kompanija je otvorila sektor logistike i formirala flotu od 20 kamiona za potrebe distribucije i pozicioniranja rashladnih vitrina/točilica/vending aparata/kafe aparata na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Vuka Karadžića 8

22310 Šimanovci, Republika Srbija

Telefon: +381 22 2150 250

email: sigoc@sigoc.com